Krijg toegang tot Brand Foundation Academy
bij een branding en/of webdesign traject!

• Alle project documenten overzichtelijk beschikbaar
• Kennisbank ter verdieping van je merkbeleving
• Resources voor het bepalen van je merkstrategie

• Resources voor het schrijven van je website content
• 1 jaar lang toegang inclusief updates van nieuwe modules

Project documenten

Intake

Kleine vragenlijst voorafgaand aan sessie

Benodigdheden

Waar vind ik al mijn website gegevens?

upload documenten

Upload gemakkelijk je ingevulde docs

Merkstrategie kennisbank

missie & visie schrijven

Merkgids – Brand Impact

Kleurenpsychologie (binnnekort)

Merkgids – Brand Color Meaning

kernwaarden bepalen

Merkgids – Brand Value

branding fotografie (binnenkort)

Checklist & voorbereiding

21 x positionering methode

Merkgids – Brand Signature

content overzicht & inspiratie (binnenkort)

Merkgids – Brand Dashboard

Website kennisbank

Bij een branding & webdesign krijgt je ook toegang tot de website kennisbank:

websiteteksten & indeling

Webgids – Website indeling & inhoud

Webteksten & seo

Webgids – Seo proof teksten

wordpress & divi handleiding

Zelf web aanpassingen en onderhoud doen

Hoe krijg je toegang?

toegang tot alle resources

Ondernemers die bij mij in een branding en/of webdesign traject stappen krijgen automatisch toegang tot deze online omgeving met diverse resources rondom een ijzersterke merkbeleving en website.

Later dit jaar wordt het ook beschikbaar voor ondernemers die nog niet toe zijn aan een hele rebranding, maar wel hun fundament willen verstevigen! Ben je wel al helemaal klaar voor een volledig nieuwe uistraling inclusief deze online ‘schatkist’?

Wil je graag op de hoogte gehouden worden wanneer de academy beschikbaar is zonder branding of webdesign traject? Laat hier je emailadres achter!

Hoe verloopt het proces?

Voor meer informatie over hoe het proces verloopt verwijs ik je graag naar de Branding & Webdesign. Klap de onderdelen open en lees meer over wat je allemaal erbij krijgt en wat er bij komt kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

De pakketten worden gangbaar in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang en de resterende 50% vlak voor oplevering. Wil je toch graag in 3 of 4 delen? Geef gerust even aan, dit is op aanvraag mogelijk! Hier bereken ik geen extra kosten voor.

Hoelang duurt het voor de nieuwe branding en/of website live kan?

Het ontwerpen van jouw branding en/of tot de ontwikkeling van jouw op maat gemaakte website (+ uitbreiding) duurt ongeveer 12 weken. Dit hangt samen met wanneer jij de informatie & inhoud kunt aanleveren en de drukte van de betreffende periode. We maken samen een passende planning op basis van onze beschikbaarheid en jouw gewenste lanceerdatum.

Ik ben helemaal voor een duurzame samenwerking dus ik vind het super om vaker samen te werken & op langere termijn (wanneer jij weer je volgende wilde idee wilt uitwerken, sta ik graag voor je klaar!)

Is de Brand Foundation Academy veel werk? En is het verplicht?

In het kort: maar een klein onderdeel is verplicht. Hier zal je 15 minten tot 1 uur mee bezig zijn.

Het langere antwoord: Als je ook met de rest aan de slag gaat heb je het eerder over 2 dagdelen. Maar dat hangt helemaal af van welke elementen je eruit haalt of laat liggen.

Ik heb de Brand Foundation Academy in het leven geroepen omdat bepaalde vragen die voorbij komen in het traject je langer de tijd voor nodig hebt (en in de sessie beperkt tijd is), maar daarnaast ook lastig kunnen zijn om te formuleren in je eentje.

Zoals je missie en visie. Maar ook hoe je je positionering bepaald. Ik wil je hier graag verdieping in geven en de tools om nog meer tot een strategie te komen die passend is. Ik zou je zeker aanbevelen gebruik te maken van deze kennisbank.

Dat gezegd hebbende, sommige ondernemers hebben hier misschien al een helderder beeld in en de antwoorden klaar liggen. In dat geval hoef je alleen de academy te gebruiken voor de project documenten zoals het intake formulier (15 minuten a 1 uur). Dit is het enige onderdeel wat echt verplicht is, omdat ik anders het werk voor de branding en webdesign niet kan uitvoeren. Al het andere is optioneel om je fundament nog meer te verstevigen. Hier krijg je een jaar lang toegang tot, inclusief alle updates tot dan.

Is de Brand Foundation Academy los aan te schaffen?

Voor nu is de Brand Foundation Academy nog alleen beschikbaar voor mensen die een branding traject en/of webdesign traject volgen. Later dit jaar zal het ook los beschikbaar worden voor ondernemers die nog niet toe zijn aan een hele rebranding maar wel hun fundament willen verstevigen!

Wil je op de hoogte gehouden worden voor wanneer het beschikbaar is? Drop hier je email adres!

Zijn er andere mogelijkheden buiten de pakketten om?

Ik kan me helemaal voorstellen dat je graag nog andere wensen hebt voor je bedrijf. Bijvoorbeeld social media templates. Een e-book. Of eindelijk een eigen kaartendeck. You name it! Dit kunnen we zeker verzorgen.

Maar ook buiten design om zoals: Branding fotografie. Teksten. Webonderhoud.

Uiteraard kan ik hierin helemaal met je meedenken. Wanneer ik iets niet zelf aanbied duik ik in mijn netwerk voor je om opzoek te gaan naar een juiste match. Zoals met tekstschrijvers, webbouwers of VA's.

Let’s connect

PLAN EEN KENNISMAKING IN

Ga naar de inhoud