De kracht van jouw verhaal vertaald in design

Veelgestelde vragen

Mijn gewenste optie staat er niet bij, zijn er meer mogelijkheden?
Ja, zeker! Heb je een speciaal project of denk je meer een aan extra light of extra bold optie? Wil je bijvoorbeeld graag een betaalmogelijkheid, webshop of leeromgeving? Laten we jouw ideeën & de mogelijkheden bespreken en ik kom met liefde met een passend voorstel.
Hoe verloopt het proces?
Voor meer informatie over hoe het proces verloopt verwijs ik je graag naar de Branding & Webdesign.
Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe huisstijl klaar is en/of mijn website online gaat?
Het ontwerpen van jouw huisstijl en/of tot de ontwikkeling van jouw op maat gemaakte website (+ uitbreiding) duurt ongeveer 6 tot 10 weken. Dit hangt samen met wanneer jij de informatie & inhoud kunt aanleveren. We maken samen een passende planning op basis van onze beschikbaarheid en jouw gewenste lanceerdatum.

Ik ben helemaal voor een duurzame samenwerking dus ik vind het super om vaker samen te werken & op langere termijn (wanneer jij weer je volgende wilde idee wilt uitwerken, sta ik graag voor je klaar!)

Mag ik in termijnen betalen?
De pakketten mogen in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang en de resterende 50% vlak voor oplevering. Het Bold Pakket toch graag in drie delen? Geef gerust even aan!
Ik wil graag betrokken worden bij de stand van zaken, kan dat?
Tijdens het proces houd ik je op de hoogte van de stand van zaken en krijg je regelmatig een update met hoe het er voor staat. Ik houd het graag persoonlijk dus we kunnen daarnaast uiteraard altijd even bellen!
Kan ik straks de website makkelijk onderhouden of teksten aanpassen?
Uiteraard! Door middel van een gedetailleerde handleiding weet je straks hoe je tekst kunt aanpassen, blogs kunt plaatsen of een nieuwe pagina aan kunt maken met jouw nieuwe design. Maar ook hoe je jouw WordPress website kunt onderhouden & waar je daarbij op kunt letten. Met deze handleiding heb je altijd iets om op terug te vallen, maar je kunt natuurlijk ook gerust met mij contact zoeken. Na oplevering krijg je nog tot 2 maanden digitale ondersteuning bij vragen & aspecten waar je tegen aanloopt. Je krijgt alle handvatten voor eigen beheer, maar we kunnen nadien natuurlijk altijd nog bespreken wat fijn voor je is, voor eventueel onderhoud.
Ik heb (nog) geen professionele foto's, wat is voor mij de beste optie?

In sommige gevallen kun je je website aanvullen met stockfoto's. Wanneer je bij ons een website afneemt zullen wij deze zorgvuldig voor je uitzoeken en bewerken, wanneer dit binnen jouw branding past. Niet voor alle situaties zijn er licentievrije foto's beschikbaar of zullen stockfoto's gepast zijn. Ik zou zeker aanraden om professionele foto's te laten maken. Naast dat jouw doelgroep een beter idee krijgt van wie je bent en wat je doet, zal het persoonlijker aanvoelen. Die sfeer verbind je met je klanten, ook dit is onderdeel van je personal branding! En hoe leuk is het om toffe foto's te hebben uniek voor jou gemaakt! Bij het bold pakket krijg je een persoonlijke beeldbank waardoor je niet alleen foto's voor op jouw website hebt, maar ook voldoende materiaal voor op social media kanalen en marketingmiddelen. Zo kun je samenhang creëren in jouw volledige (online) zichtbaarheid.

Jouw onderneming mag gezien worden

Tijd voor next level branding!

Kies jouw ideale pakket

7 + 2 =