Happy Family

Brand & webdesign traject

Een veilige basis, verbinding en eigenzinnigheid zijn belangrijke pijlers geweest in de ontwikkeling van de branding voor Happy Family. Samen met een team van experts hebben we het platform neergezet, waarbij ik zowel de branding en webdesign van verzorgde. Met een fris, sprekend en levendig resultaat! De teksten werden geschreven door Antje Veld en de website werd gebouwd door Media Mora. Wat was het een plezier om met hen en het Happy Family duo Nora & Lian samen te werken! Dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van dit toffe project.

In Samenwerking met

Website bouw: Media Mora
Teksten: Antje Veld
Fotografie: By Mirna

Merk Logo

Kleuren

Warme Woorden

“Met Anna zijn we gestart toen onze onderneming in de kinderschoenen stond. Meteen vanuit de eerste afspraak was er vertrouwen dat we tot een mooi resultaat zouden komen. Zij heeft ons geholpen om vanuit niets naar een prachtige huisstijl toe te werken. De branding is eigenzinnig en sprekend en daarmee helemaal van ons.
Los van dat Anna goed is in wat ze doet, is het fijn samenwerken. Anna reageert vlot, maakt aanpassingen waar nodig of geeft alternatieven mét uitleg.
Tot slot levert ze ook alle benodigde ‘achter de schermen-documenten’ zorgvuldig aan, zodat wij verder kunnen met wat zij ontworpen heeft.”

Nora & Lian

Ga naar de inhoud