Branding om de wereld mee te veroveren

Scroll stopping & unieke webdesign

Persoonlijk en intuïtieve merkstrategie

Warme woorden

Ik ben zo blij met Anna, die echt een niet normaal mooie huisstijl en website heeft ontworpen. Ik krijg er nog steeds kriebels van in mijn buik, zo blij ben ik ermee. Het is gewoon een beetje onwerkelijk dat dit mijn website is. Hij past zo goed bij me: vrolijk, kleurrijk, gestructureerd en met zulke toffe details. Echt, Anna heeft het fantastisch gedaan en de samenwerking was top! Als je ooit een branding en website wilt laten ontwerpen, moet je bij Studio Anna Bedaux zijn! 🧡 ESTER MEIJER PUBLISHING & ONTWERP • PAPERSPARK
Mijn website/webshop is nog veel mooier geworden dan ik had durven dromen! Wat een fijne samenwerking met Studio Anna Bedaux. Door onze gesprekken en vragenlijsten heb ik mijn bedrijf, mijn kernwaardes en doelgroep beter leren kennen. Anna heeft zich in mijn bedrijf verdiept en en aan de hand van mijn wensen een prachtige website, gebruiksvriendelijke webshop gemaakt en deze van prachtige fotografie en branding voorzien! Anna heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild! Zo blij mee!

MAUREEN
GOUDSMID • ATELIER MAUREEN CENTEN

Wat een toffe samenwerking was dit! Aan het begin vond ik het best spannend, gaat het lukken om iets unieks neer te zetten. Anna nam de tijd om mij te leren kennen en vanuit daar de website te maken. Deze tijd, verbinding en creativiteit van haar zorgde ervoor dat er nu zo iets tofs staat!! Mijn vibe & missie komen duidelijk naar voren, met subtiele elementen waaraan je Anna direct herkent.

SIFRA
BUSINESS COACH • UNIEK LEVEN COACHING

Omdat mijn site aan een nieuwe look toe was heb ik Anna ingeschakeld met als resultaat een prachtige nieuwe site en mooi nieuw logo. De samenwerking was ontspannen en prettig. Een echte aanrader! ELINE GOUDSMID • ELINE DE VISSER
De samenwerking met Anna voor de website en branding voor mijn yoga-, reiki- en massagepraktijk, was heel erg nuttig en fijn. Ze luistert goed naar je wensen, ze geeft goede adviezen en tips vanuit haar eigen expertise en daarnaast is er 100% ruimte voor jouw eigen visie en ideeën. Hierdoor is er bij mij een website ontstaan die helemaal bij mijn eigen vibe en die van mijn bedrijf past, een branding die tot aan de kleuren en vormen helemaal mijn persoonlijkheid en de visie van mijn bedrijf uitstralen en daarnaast is alles ook heel goed te vinden op Google. Ook de nazorg is goed, je krijgt “zijwieltjes” mee om zelf goed verder te kunnen en vragen of onduidelijkheden worden altijd snel en goed behandeld. Hierdoor trek ik passende cliënten aan en sta ik nog zelfverzekerder in mijn bedrijf.

PATRICIA
YOGA- , REIKI- & MASSAGEPRAKTIJK

Ik heb Anna gevraagd om mijn nieuwe website te maken. Anna stemt goed af, luistert, en verwerkt dit in een mooi en helder ontwerp. Ze is flexibel, transparant in haar communicatie en denkt mee in oplossingen. Het eindresultaat is prachtig en het aantal bezoekers naar mijn website is gegroeid. Dank je Anna! Blij mee!

MONIQUE
KINDERPSYCHOLOOG & – THERAPEUT

Branding om de wereld mee te veroveren

You don’t need a magic wand (zou leuk zijn als het kon, Harry, maar…), you just need me. Ook wel in de volksmond creatieve brand magiër genoemd 😉 . Samen aan de slag? Plan je kennismaking in!