Zo leuk dat je hier bent!

 

Ik ben Anna Bedaux, de oprichter van Studio Anna Bedaux, a woman on a mission! Via branding & webdesign helpen we changemakers (jij dus, met je passie om mens of omgeving verder te helpen & te inspireren!) aan authentieke branding & doelgerichte websites.

(Re)branding & webdesign is een grote passie. Op diverse vlakken ontwerpen creëren die op zichzelf net zo stralen als het geheel dat ze samen vormen. Om zo de wereld beetje bij beetje wat mooier te maken. En dat doen we graag samen. Samen met ondernemers die vol passie aan de weg aan het timmeren zijn en voelen dat er meer uit hun website & personal branding te halen valt. Soms kom je in een nieuwe fase waardoor je huidige look & feel niet meer klopt bij wie je nu bent. Dan horen bij deze nieuwe ontwikkelingen een nieuwe uitstraling, een die precies past bij jouw & je doelgroep! Waarmee jouw echte verhaal & onderneming de shine krijgt die het verdiend. Ben jij er klaar voor!? 

Volg me op instagram

 

Via instagram deel ik dagelijks tips over (personal) branding & webdesign, meer over mijn werk en een kijkje in het leven van een ondernemende moeder! Mooi design, maar 100% eerlijke verhalen! Het lijkt me super leuk je te leren kennen!
Volg je me ook?