Create the things you wish existed

Ik ben zo blij met Anna, die echt een niet normaal mooie huisstijl en website heeft ontworpen. Ik krijg er nog steeds kriebels van in mijn buik, zo blij ben ik ermee. Het is gewoon een beetje onwerkelijk dat dit mijn website is. Hij past zo goed bij me: vrolijk, kleurrijk, gestructureerd en met zulke toffe details. Echt, Anna heeft het fantastisch gedaan en de samenwerking was top! Als je ooit een branding en website wilt laten ontwerpen, moet je bij Studio Anna Bedaux zijn! 🧡 ESTER MEIJER PUBLISHING & ONTWERP • PAPERSPARK

onderneming in de kinderschoenen stond. Meteen vanuit de eerste afspraak was er vertrouwen dat we tot een mooi resultaat zouden komen. Zij heeft ons geholpen om vanuit niets naar een prachtige huisstijl toe te werken. De branding is eigenzinnig en sprekend en daarmee helemaal van ons.

Los van dat Anna goed is in wat ze doet, is het fijn samenwerken. Anna reageert vlot, maakt aanpassingen waar nodig of geeft alternatieven mét uitleg.

Tot slot levert ze ook alle benodigde ‘achter de schermen-documenten’ zorgvuldig aan, zodat wij verder kunnen met wat zij ontworpen heeft.

NORA & LIAN
PLATFORM VOOR BEWUSTE OUDERS – HAPPY FAMILY

Mijn website/webshop is nog veel mooier geworden dan ik had durven dromen! Wat een fijne samenwerking met Studio Anna Bedaux. Door onze gesprekken en vragenlijsten heb ik mijn bedrijf, mijn kernwaardes en doelgroep beter leren kennen. Anna heeft zich in mijn bedrijf verdiept en en aan de hand van mijn wensen een prachtige website, gebruiksvriendelijke webshop gemaakt en deze van prachtige fotografie en branding voorzien! Anna heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild! Zo blij mee!

MAUREEN
GOUDSMID • ATELIER MAUREEN CENTEN

Wat een toffe samenwerking was dit! Aan het begin vond ik het best spannend, gaat het lukken om iets unieks neer te zetten. Anna nam de tijd om mij te leren kennen en vanuit daar de website te maken. Deze tijd, verbinding en creativiteit van haar zorgde ervoor dat er nu zo iets tofs staat!! Mijn vibe & missie komen duidelijk naar voren, met subtiele elementen waaraan je Anna direct herkent.

SIFRA
BUSINESS COACH • UNIEK LEVEN COACHING

Omdat mijn site aan een nieuwe look toe was heb ik Anna ingeschakeld met als resultaat een prachtige nieuwe site en mooi nieuw logo. De samenwerking was ontspannen en prettig. Een echte aanrader! ELINE GOUDSMID • ELINE DE VISSER
De samenwerking met Anna voor de website en branding voor mijn yoga-, reiki- en massagepraktijk, was heel erg nuttig en fijn. Ze luistert goed naar je wensen, ze geeft goede adviezen en tips vanuit haar eigen expertise en daarnaast is er 100% ruimte voor jouw eigen visie en ideeën. Hierdoor is er bij mij een website ontstaan die helemaal bij mijn eigen vibe en die van mijn bedrijf past, een branding die tot aan de kleuren en vormen helemaal mijn persoonlijkheid en de visie van mijn bedrijf uitstralen en daarnaast is alles ook heel goed te vinden op Google. Ook de nazorg is goed, je krijgt “zijwieltjes” mee om zelf goed verder te kunnen en vragen of onduidelijkheden worden altijd snel en goed behandeld. Hierdoor trek ik passende cliënten aan en sta ik nog zelfverzekerder in mijn bedrijf.

PATRICIA
YOGA- , REIKI- & MASSAGEPRAKTIJK

Ik heb Anna gevraagd om mijn nieuwe website te maken. Anna stemt goed af, luistert, en verwerkt dit in een mooi en helder ontwerp. Ze is flexibel, transparant in haar communicatie en denkt mee in oplossingen. Het eindresultaat is prachtig en het aantal bezoekers naar mijn website is gegroeid. Dank je Anna! Blij mee!

MONIQUE
KINDERPSYCHOLOOG & – THERAPEUT

Out-of-the-box positionering

 

Duurzame groei is wat mijn klanten gemeen hebben. En hoewel duurzaam misschien suggereert dat iets heel lang mee moet gaan, geldt voor branding dat deze met je mee mag groeien.

Dus ben jij die change-maker die de wereld mooier wil maken?
• Die wil gaan voor een out-of-the-box positionering in de markt?
Eentje waarbij de visuele identiteit een reflectie is van je innerlijke drive?
En die ervoor zorgt dat je connect met de tofste klanten?

Dan zit je hier goed.

The Brand Essence

Wat is de essentie van je bedrijf?

Een best grote vraag.
Waarschijnlijk heb je jouw missie, visie en doelgroep wel ergens op papier. Maar hoe kom je nog dichter bij die essentie? Waar zoek je die? En nog belangrijker, hoe breng je die over? Niet alleen in mooie woorden maar vooral in gevoel?

Want het moment dat iemand voor het eerst in contact met jou komt, bepaalt die persoon al in een split second of diegene klant bij jouw zou willen worden of niet. Bizar snel he?

Nog voordat woorden kunnen resoneren of iets associëren, laat jouw visuele identiteit, dus jouw kleuren, vormen, typografie en foto’s meteen indruk.

Of niet ☺

In mijn Brand Essence traject ga ik met jou de diepte in. Geen standaard ‘vul dit merkstrategie model maar in’, maar een 1 op 1 uniek traject van 2 maanden om jouw personal brand naar een hoger niveau te tillen.

Let’s connect en plan een kennismakingsgesprek in!

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met een sessie waarin we jouw positionering en merkstrategie aanscherpen. We bepalen o.a. jouw niche en schrijven samen jouw brand statement. Vervolgens maak ik een moodboard als uitgangspunt voor jouw personal branding en vertaal ik dit voor jou naar een logo, kleurenpalet en typografie.

 

The Brand Essence

Brand discovery sessie (3 uur – live of digitaal)
Primair en secundair logo ontwerp
Sublogo & favicon ontwerp
Moodboard
Kleurpalet
Typografie palet
Grafische elementen
Brand stijlgids

(vanaf) 1997,- 

excl. btw

Wil je jouw nieuwe positionering en visuele identiteit meteen doorvertalen naar je website? Check dan het brand en webdesign traject.

Voel je dat het tijd is?

 Jouw groei, dromen en superpower geven de directie voor de stappen die je mag zetten. Als een innerlijk compas die je leidt naar de mooiste werkelijkheid. Samen brengen we dit in kaart, zodat je meer in verbinding komt te staan met jezelf & jouw klanten en de ruimte gaat pakken om vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn.