Geen one-size-fits all maar
one-of-a-kind branding

Je bent quirky. Sensitief. Een tikkeltje tegendraads. En je droomt groot. Dat mag jouw branding ook zijn.

Want je schopt als ondernemer graag een beetje tegen de standaard aan. Je bouwt aan jouw onderneming op je eigen voorwaarden als ‘kleine’ rebellion tegen de status quo. Want jij weet dondersgoed dat jij hier bent om impact te maken. Jij voelt dat je het verschil kunt maken met je prachtige missie.

Maar laat je dat verschil ook zien in je branding & website?
Of ga je nog net iets te vaak op in de massa?

“Anna heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild.”

Wat een woorden mocht ik ontvangen van Maureen.

Maar eerlijk? Dat deed ze zelf. Als je als ondernemer persoonlijk next level gaat, gaat je bedrijf dit ook. Het groeit met jou mee, net als een jas. Groei je uit je bikerjasje, dan is het misschien tijd voor een blazer. Of juist andersom.

Ik hielp Maureen deze groei tastbaar en visueel te maken. Ik legde bloot wat er eigenlijk al lang binnen in haar zat. En maakte zo het plaatje compleet door de branding op haar groei af te stemmen. In al haar eigenheid.

Een onderscheidende positionering 

Duurzame groei is wat mijn klanten gemeen hebben. En hoewel duurzaam misschien suggereert dat iets heel lang mee moet gaan, geldt voor branding dat deze met je mee mag groeien.

• Ben jij die change-maker die de wereld mooier wil maken?
• Die wil gaan voor een positionering vanuit je onderscheidende kracht?
• Eentje waarbij de visuele identiteit een reflectie is van je innerlijke drive?
• En die ervoor zorgt dat je connect met de tofste klanten?

Dan zit je hier goed!

The Brand Essence

het branding pakket voor een stevig fundament

Brand Discovery Sessie

2 à 3 sessies waar we de diepte van je onderneming in duiken. Om je zo tussentijds de ruimte te geven alles te verwerken en eventuele keuzes te kunnen maken in je eigen tempo. Naast dat de sessies mij alle inzichten geeft die ik nodig heb om een branding neer te zetten, hoor ik elke keer weer terug dat het ontzettend verhelderd is voor ondernemers. En daarnaast ook enorm leuk om te ontrafelen wat jij te brengen hebt. We kijken naar je onderscheidende positionering en creëren er samen een brand statement die dit goed uitdraagt.

Je ontvangt een recap van de sessies met daarin alle belangrijke punten die besproken zijn. Dit zodat jij niet bezig hoeft te zijn met notuleren van je inzichten tijdens de sessies en volledig kunt focussen op de vragen. Deze recap kan daarnaast het startpunt van het ontwikkelen of herschrijven van content, webteksten en marketing.

Moodboard

Na de sessies en het ontvangen van de nodige documenten kan de creatieve fase beginnen, yes! Ik ga aan de slag met de eerste ideeën in de vorm van een moodboard en het kleurenpalet. Om te kunnen toetsen of de richting in lijn ligt met je wensen en we de eerste visuele keuzes kunnen gaan maken.

Kleurenpalet

De kleuren zetten de toon voor de rest van de branding. De kleurpaletten zijn gebaseerd op merkpersoonlijkheid, onderzoek & kleurenpsychologie om zo volledig voor je te kunnen laten werken, op een manier die bij je merk past.

Logo | Primair & Secundair

Na het bepalen van je kleurenpalet ga ik aan de slag met het logo. Waanra ik de eerste logo concepten voorleg om een keuze uit te maken of als uitgangspunt om op voort te borduren. In mijn ervaring is het vaak in een keer raak, maar soms heeft het nog een tweak nodig. Om het daarmee helemaal te maken tot een logo die bij je het gevoel opwekt van ‘dit is ‘m!’.

  • Primair logo
  • Secundair logo
  • Favicon (browser weergave)
Lettertypen

Lettertypen zeggen heel veel over jou als bedrijf. Ze kunnen de boodschap die je te brengen hebt enorm versterken. In het brandingtraject stel ik een lettertypen ‘palet’ samen die je boodschap onderstreept, maar ook zorgt voor samenhang, variatie en hiërarchie in het design.

  • 1 voor titels
  • 1 voor leestekst
  • eventueel 1 extra
Grafische Elementen

Je logo bevat vaak details die in de rest van de huisstijl aangepast en doorgevoerd kunnen worden als grafische elementen. Hiermee creëer je gelijk een samenhang in je gehele branding. Dit kunnen vormen, achtergronden & patronen zijn.

Wil je daarnaast graag meer handgemaakte illustraties & custom iconen dan kan ik dat los van dit pakket realiseren tegen een meerprijs.

Brand Stijlgids

Een op maat gemaakt en uitgebreid document van 40 + pagina’s waarin alle onderdelen van het traject samenkomt. Van je kern, brandstatement, moodboard tot alle varianten van je logo. Van kleurcodes, kleuren toepassing & toegankelijkheid tot de grafische elementen.

Alle ingrediënten om met je prachtige nieuwe branding aan de slag te kunnen gaan. Je onderscheidende kracht tastbaar gemaakt en samengevat om precies te laten zien waar je (voor) staat als bedrijf.

de vanaf prijs voor dit pakket excl btw

1997,-

 

Extra opties

Ook voor andere vragen en designs kun je bij mij en m’n team aan experts terecht.

Webdesign

Branding Fotografie

Social Media Templates

Illustraties & Iconen

Ebooks

Visitekaartje

Neem contact op voor een offerte op maat. Staat er iets niet bij? Vraag er gerust naar!

Deze tijd, verbinding en creativiteit van haar zorgde ervoor dat er nu zo iets tofs staat

Wat een toffe samenwerking was dit! Aan het begin vond ik het best spannend, gaat het lukken om iets unieks neer te zetten. Anna nam de tijd om mij te leren kennen en vanuit daar de website te maken. Deze tijd, verbinding en creativiteit van haar zorgde ervoor dat er nu zo iets tofs staat!! Mijn vibe & missie komen duidelijk naar voren, met subtiele elementen waaraan je Anna direct herkent.

Sifra – Uniek Leven Coaching

Hierdoor trek ik passende cliënten aan en sta ik nog zelfverzekerder in mijn bedrijf

De samenwerking met Anna voor de website en branding voor mijn yoga-, reiki- en massagepraktijk, was heel erg nuttig en fijn. Ze luistert goed naar je wensen, ze geeft goede adviezen en tips vanuit haar eigen expertise en daarnaast is er 100% ruimte voor jouw eigen visie en ideeën. Hierdoor is er bij mij een website ontstaan die helemaal bij mijn eigen vibe en die van mijn bedrijf past, een branding die tot aan de kleuren en vormen helemaal mijn persoonlijkheid en de visie van mijn bedrijf uitstralen en daarnaast is alles ook heel goed te vinden op Google. Hierdoor trek ik passende cliënten aan en sta ik nog zelfverzekerder in mijn bedrijf.

Patricia – Currently Yoga & Reiki

“Ze is een plezier om mee samen te werken en weet de essentie van je bedrijf prachtig vast te leggen”

“Kijk naar alle mooie dingen die Anna Bedaux voor mij heeft ontworpen!

Ze is een plezier om mee samen te werken en weet de essentie van je bedrijf prachtig vast te leggen.

Een echte aanrader!”

Sinsia – The Queer Sex Coach

Wat is de essentie van je bedrijf?

Een best grote vraag…

Misschien heb je je missie, visie en doelgroep wel ergens op papier gezet. Maar vind je het in je eentje lastig om in woorden dichter bij de essentie te komen. Waar zoek je die? En nog belangrijker, hoe breng je die over? Niet alleen in mooie woorden, maar vooral in gevoel?

Want het moment dat iemand voor het eerst in contact met je komt, bepaalt die persoon al in een split second of diegene klant bij jouw zou willen worden of niet. Bizar snel he? Nog voordat woorden kunnen resoneren of iets associëren, laat jouw visuele identiteit, dus je kleuren, vormen, typografie en foto’s meteen indruk (of juist niet).

In mijn The Brand Essence traject ga ik met jou de diepte in. Geen standaard ‘vul dit merkstrategiemodel maar in’, maar een 1 op 1 uniek traject van 2 maanden om jouw personal brand naar een hoger niveau te tillen. Let’s connect en plan een kennismakingsgesprek in!

Hoe verloopt het proces?

Voor meer informatie over hoe het proces verloopt verwijs ik je graag naar de Branding & Webdesign. Klap de onderdelen open en lees meer over wat je allemaal erbij krijgt en wat er bij komt kijken.

Kan ik in termijnen betalen?

De pakketten worden gangbaar in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang en de resterende 50% vlak voor oplevering. Wil je toch graag in 3 of 4 delen? Geef gerust even aan, dit is op aanvraag mogelijk! Hier bereken ik geen extra kosten voor.

Hoelang duurt het voor de nieuwe branding en/of website live kan?

Het ontwerpen van jouw branding en/of tot de ontwikkeling van jouw op maat gemaakte website (+ uitbreiding) duurt ongeveer 12 weken. Dit hangt samen met wanneer jij de informatie & inhoud kunt aanleveren en de drukte van de betreffende periode. We maken samen een passende planning op basis van onze beschikbaarheid en jouw gewenste lanceerdatum.

Ik ben helemaal voor een duurzame samenwerking dus ik vind het super om vaker samen te werken & op langere termijn (wanneer jij weer je volgende wilde idee wilt uitwerken, sta ik graag voor je klaar!)

Is de Brand Foundation Academy veel werk? En is het verplicht?

In het kort: maar een klein onderdeel is verplicht. Hier zal je 15 minten tot 1 uur mee bezig zijn.

Het langere antwoord: Als je ook met de rest aan de slag gaat heb je het eerder over 2 dagdelen. Maar dat hangt helemaal af van welke elementen je eruit haalt of laat liggen.

Ik heb de Brand Foundation Academy in het leven geroepen omdat bepaalde vragen die voorbij komen in het traject je langer de tijd voor nodig hebt (en in de sessie beperkt tijd is), maar daarnaast ook lastig kunnen zijn om te formuleren in je eentje.

Zoals je missie en visie. Maar ook hoe je je positionering bepaald. Ik wil je hier graag verdieping in geven en de tools om nog meer tot een strategie te komen die passend is. Ik zou je zeker aanbevelen gebruik te maken van deze kennisbank.

Dat gezegd hebbende, sommige ondernemers hebben hier misschien al een helderder beeld in en de antwoorden klaar liggen. In dat geval hoef je alleen de academy te gebruiken voor de project documenten zoals het intake formulier (15 minuten a 1 uur). Dit is het enige onderdeel wat echt verplicht is, omdat ik anders het werk voor de branding en webdesign niet kan uitvoeren. Al het andere is optioneel om je fundament nog meer te verstevigen. Hier krijg je een jaar lang toegang tot, inclusief alle updates tot dan.

Is de Brand Foundation Academy los aan te schaffen?

Voor nu is de Brand Foundation Academy nog alleen beschikbaar voor mensen die een branding traject en/of webdesign traject volgen. Later dit jaar zal het ook los beschikbaar worden voor ondernemers die nog niet toe zijn aan een hele rebranding maar wel hun fundament willen verstevigen!

Wil je op de hoogte gehouden worden voor wanneer het beschikbaar is? Drop hier je email adres!

Zijn er andere mogelijkheden buiten de pakketten om?

Ik kan me helemaal voorstellen dat je graag nog andere wensen hebt voor je bedrijf. Bijvoorbeeld social media templates. Een e-book. Of eindelijk een eigen kaartendeck. You name it! Dit kunnen we zeker verzorgen.

Maar ook buiten design om zoals: Branding fotografie. Teksten. Webonderhoud.

Uiteraard kan ik hierin helemaal met je meedenken. Wanneer ik iets niet zelf aanbied duik ik in mijn netwerk voor je om opzoek te gaan naar een juiste match. Zoals met tekstschrijvers, webbouwers of VA's.

Let’s connect

PLAN EEN KENNISMAKING IN

Ga naar de inhoud