Voorbereidende fase

Waar sta je voor, wie wil je aanspreken & waar droom je van? Voor het maken van een wervende & authentieke website gaan we niet alleen jouw kernwaarden & doelgroep ontdekken, maar ook jouw missie, visie & USP’s helder formuleren. Jij biedt als expert op jouw gebied ontzettend veel waarde aan je klanten. Als je er eens over nadenkt, wat is het resultaat waarmee je klant naar huis gaat? Precies, ze vonden bij jouw dàt wat ze zochten. Dé oplossing voor hun probleem. Hoeveel is dat waard?!  

Met een beetje voorbereiding vanuit jouw kant gaan we vervolgens in de creatieve strategie alles uitdiepen, om met je nieuwe brand impact te kunnen gaan maken. 

We definiëren de kern, de verbinding met je doelgroep & vinden passende inspiratie. Wanneer je een website bij ons afneemt bespreken we ook zaken als: hoe schrijf je nou een goede tekst voor op een website? Wat zijn voor jouw de juiste (SEO)woorden bij jouw verhaal om goed gevonden te worden? Wat is nou eigenlijk belangrijk voor op de homepage? En hoe ziet jouw ideale website er straks uit?

Ontvang je graag handvatten voor het ontwikkelen van wervende webteksten & blogs voor de vindbaarheid? Daar helpen we je graag bij! Om je doelgroep aan te spreken op een manier die bij je past.

Create the things you wish existed

Ontwikkelfase & lancering

 

Van moodboard naar logo & huisstijl 

Alles wat in je hoofd zat is nu uitgesproken & heeft een naam gekregen; het zaadje is geplant. Met al deze mooie inzichten ga ik aan de slag; het creatieproces kan beginnen! De sfeer wordt gevormd door een moodboard. Een kleurenpalet & lettertype komt daaruit voort die de visuele identiteit gaat definiëren. Maar ook de ontwikkeling van het logo komt tot stand, van eerste schets tot jouw nieuwe beeldmerk. In 2 feedbackrondes om het ontwerp volledig op je wensen af te stemmen. Het fundament staat, yes! Je kunt jouw prachtige nieuwe merk gaan delen met de wereld!

Van webdesign naar lancering

Tijdens het creatieproces kun jij aan de slag met de teksten en inhoud van de website. Je hebt na de sessie alle handvatten voor wervende teksten zodat je gerichter kunt gaan (her)schrijven. Zodra fase 1 is afgerond ontvang ik graag de inhoud van jouw nieuwe website en ga aan de slag met het ontwerp. Ik maak een ontwerpschets en zal na een akkoord beginnen met de bouw en vertaal het ontwerp naar een prachtige website. Alle besproken wensen worden geïmplementeerd. Tijdens dit hele proces houdt ik je op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen we bepaalde vragen uiteraard bespreken. Na een laatste ronde voor de puntjes op de i gaat de website live! Dat mag gevierd worden. Het zaadje wat eerder was gezaaid is nu uitgegroeid tot een volwaardige plant. Tijd om die zon te pakken & te stralen. En de vruchten ervan te kunnen gaan plukken!

Na de lancering van je website

Een website blijft in beweging. Net als dat jij als ondernemer & jouw bedrijf zich ontwikkeld groeit jouw website met je mee. Naast het feit dat een levendige website goed is voor de vindbaarheid in zoekmachines, wil je natuurlijk graag zelf hiermee aan de slag kunnen wanneer je wijzigingen wilt doorvoeren of een blog wilt plaatsen. Door middel van een handleiding heb je altijd iets om op terug te vallen, maar je kunt natuurlijk ook gerust met mij contact zoeken. Na oplevering krijg je nog tot 2 maanden digitale WordPress ondersteuning bij vragen & aspecten waar je tegen aanloopt. Je krijgt alle handvatten voor eigen beheer, maar we kunnen nadien natuurlijk altijd nog bespreken wat fijn voor je is qua onderhoud.

Bekijk tarieven

 

We bieden verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen, maar we maken met liefde een offerte op maat aan de hand van een kennismakingsgesprek. Kies welk pakket bij je past of vraag een offerte aan en reserveer een plekje!