Een creatieve website om naar te blijven kijken

“Ik heb jouw website een hele tijd terug opgeslagen.
En ik blijf maar kijken naar alle pagina’s.”

Een zin uit een mail van ondernemer met een bijzondere missie. Iemand die kort hierna klant bij me werd. Precies waarom je met een eigen unieke website zomaar ineens berichten krijgt van die geweldige klanten die je zoekt.

Want vergeet niet, dat een potentiële klant door een heel proces gaat voor diegene klaar is voor de stap. Hoe klein of groot je product ook is, het is een commitment die ze aangaan. ”Wie kan me het beste helpen bij deze fase?” “Welk gevoel krijg ik bij de website?” “Voel ik de verbinding?”

Allemaal vragen en overwegingen vanuit die geheime aanbidders van je! En door je branding helemaal door te trekken in je website? Help je mensen in het maken van die keuze en daarmee de leukste klanten aan te trekken.

“Sticky” branding en webdesign

Daarvoor heb je een creatief webdesign nodig dat blijft hangen. Waarbij ze blijven terugkomen op je website door je magnetische energie die daarin is gevangen. Of dat ze je gaan volgen op je socials omdat ze zich geïnspireerd voelen door je. Zodat ze van een eenmalige websitebezoeker naar volger naar fan naar klant gaan.

De meeste bezoekers blijven maar kort op een website (en beslissen binnen 3 seconden of ze verder zoeken). Dus hoe meer jij de aandacht hebt van jouw bezoeker, hoe meer je verhaal en aanbod top of mind blijft.

En dan komen ze vanzelf weer terug!

Want als je een beetje op mij lijkt, dan houdt je ook niet van koude acquisitie. Waarschijnlijk wil je het liefst met mensen 1 op 1 praten om te kijken of je een match bent en om met ze mee te denken in hun hulpvraag. Maar om tot dat gesprek te komen is al een stap. Die keuze gebeurd dus al daarvoor.

Je huisstijl & website als een echte weerspiegeling van jou

Precies waarom het zo belangrijk is om die energie die jij 1 op 1 hebt – waar ze zo op aanhaken – ook in jouw branding en website te vangen.

Wil jij…

• Een “sticky” website die blijft plakken bij je doelgroep?
• Geen standaard website template of 13 in een dozijn, maar net even anders en creatief?
• Met trots mensen naar je website verwijzen?
• Met meer gemak en plezier je marketing uitvoeren?
• TE GEKKE klanten die aanhaken op jouw energie?

The Brand Elevation

het creatieve branding & webdesign pakket voor een complete merkbeleving

Brand Discovery Sessie

2 à 3 sessies waar we de diepte van je onderneming in duiken. Om je zo tussentijds de ruimte te geven alles te verwerken en eventuele keuzes te kunnen maken in je eigen tempo. Naast dat de sessies mij alle inzichten geeft die ik nodig heb om een branding neer te zetten, hoor ik elke keer weer terug dat het ontzettend verhelderd is voor ondernemers. En daarnaast ook enorm leuk om te ontrafelen wat jij te brengen hebt. We kijken naar je onderscheidende positionering en creëren er samen een brand statement die dit goed uitdraagt.

Je ontvangt een recap van de sessies met daarin alle belangrijke punten die besproken zijn. Dit zodat jij niet bezig hoeft te zijn met notuleren van je inzichten tijdens de sessies en volledig kunt focussen op de vragen. Deze recap kan daarnaast het startpunt van het ontwikkelen of herschrijven van content, webteksten en marketing.

Moodboard

Na de sessies en het ontvangen van de nodige documenten kan de creatieve fase beginnen, yes! Ik ga aan de slag met de eerste ideeën in de vorm van een moodboard en het kleurenpalet. Om te kunnen toetsen of de richting in lijn ligt met je wensen en we de eerste visuele keuzes kunnen gaan maken.

Kleurenpalet

De kleuren zetten de toon voor de rest van de branding. De kleurpaletten zijn gebaseerd op merkpersoonlijkheid, onderzoek & kleurenpsychologie om zo volledig voor je te kunnen laten werken, op een manier die bij je merk past.

Logo | Primair & Secundair

Na het bepalen van je kleurenpalet ga ik aan de slag met het logo. Waanra ik de eerste logo concepten voorleg om een keuze uit te maken of als uitgangspunt om op voort te borduren. In mijn ervaring is het vaak in een keer raak, maar soms heeft het nog een tweak nodig. Om het daarmee helemaal te maken tot een logo die bij je het gevoel opwekt van ‘dit is ‘m!’.

 • Primair logo
 • Secundair logo
 • Favicon (browser weergave)
Lettertypen

Lettertypen zeggen heel veel over jou als bedrijf. Ze kunnen de boodschap die je te brengen hebt enorm versterken. In het brandingtraject stel ik een lettertypen ‘palet’ samen die je boodschap onderstreept, maar ook zorgt voor samenhang, variatie en hiërarchie in het design.

 • 1 voor titels
 • 1 voor leestekst
 • eventueel 1 extra
Grafische Elementen

Je logo bevat vaak details die in de rest van de huisstijl aangepast en doorgevoerd kunnen worden als grafische elementen. Hiermee creëer je gelijk een samenhang in je gehele branding. Dit kunnen vormen, achtergronden & patronen zijn.

Wil je daarnaast graag meer handgemaakte illustraties & custom iconen dan kan ik dat los van dit pakket realiseren tegen een meerprijs.

Brand Stijlgids

Een op maat gemaakt en uitgebreid document van 40 + pagina’s waarin alle onderdelen van het traject samenkomt. Van je kern, brandstatement, moodboard tot alle varianten van je logo. Van kleurcodes, kleuren toepassing & toegankelijkheid tot de grafische elementen.

Alle ingrediënten om met je prachtige nieuwe branding aan de slag te kunnen gaan. Je onderscheidende kracht tastbaar gemaakt en samengevat om precies te laten zien waar je (voor) staat als bedrijf.

Web Discovery Sessie

Voor we aan de slag kunnen met de website zijn er gegevens en content nodig.

De technische gegevens die nodig zijn voor de bouw vind je terug in de jou Brand Foundation Academy (BFA) waar je toegang tot krijgt. De content zul je zelf ontwikkelen of in samenwerking met een tekstschrijver.

In deze web discovery sessie maken we een opzet van de indeling van je website samen. Hiermee kun je samen met de tekstschrijver verder aan de slag. Of als je de teksten zelf wilt ontwikkelen vind je in de BFA resources voor het schrijven van website teksten. Zowel over indeling, structuur en inhoud als SEO.

Creatief webdesign

Ben je opzoek naar creatieve-eigen-onderscheidende-en-net-even-anders webdesign? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit pakket zit:

 • Uniek webdesign op maat
 • tot 5 pagina’s (meer in overleg mogelijk)
Wordpress website
 • Levenslang gebruik incl. updates van het premium WordPress theme DIVI t.w.v. $249
 • Responsive design 
 • Basis vindbaarheid optimalisatie (SEO)
 • Basis cookiemelding & AVG proof bouw
 • Handleiding WordPress + Divi

Wil je bepaalde plugins, portfolio module, boeking integratie, webshop, mailkoppeling, leeromgeving etc. Dat is zeker mogelijk. Geef je wensen aan en ik maak een offerte op maat!

Nazorg
 • 1 digitale sessie (30 a 45 minuten) na lancering rondom website & vervolgvragen.
 • 2 maanden gratis mail support.

Opleveren en klaar? Wat mij betreft niet. Ik blijf graag betrokken bij jouw ontwikkelingen. Net als jij en je merk, groei ik graag met je mee. Zo kun je mij bij nieuwe ontwikkelingen altijd voor advies en ondersteuning inschakelen. Maar ook voor nieuwe creatieve projecten ben je meer dan welkom, gaaf!

  de vanaf prijs voor dit pakket excl btw

  3697,-

   

  Extra opties

  Ook voor andere vragen en designs kun je bij mij en m’n team terecht.

  Webshop

  Branding Fotografie

  Leeromgeving

  Teksten

  Mailkoppeling

  Onderhoud

  Neem contact op voor een offerte op maat. Staat er iets niet bij? Vraag er gerust naar!

  "Het is gewoon een beetje onwerkelijk dat dit mijn website is"

  "Ik ben zo blij met Anna, die echt een niet normaal mooie huisstijl en website heeft ontworpen. Ik krijg er nog steeds kriebels van in mijn buik, zo blij ben ik ermee. Het is gewoon een beetje onwerkelijk dat dit mijn website is. Hij past zo goed bij me: vrolijk, kleurrijk, gestructureerd en met zulke toffe details. Echt, Anna heeft het fantastisch gedaan en de samenwerking was top! Als je ooit een branding en website wilt laten ontwerpen, moet je bij Studio Anna Bedaux zijn!"

  Ester - PaperSpark
  Publishing & ontwerp

  "Ik had van tevoren niet gedacht dat ik ook inhoudelijk zo diep zou gaan. Maar dat was wel precies wat ik nodig had. "

  "Wow. Wow. Wow. Wat ben ik blij dat ik voor Anna heb gekozen voor mijn branding-traject! Ik dacht dat ik 'gewoon' een nieuw kleurenpalet wilde, maar ik kreeg zóveel meer dan dat. We zijn enorm de diepte ingegaan om te bepalen wat de missie, visie en kernwaarden zijn van mijn bedrijf. Daar kwamen ook nog eens hele bruikbare teksten uit voor mijn site. Handig! Toen ik het moodboard zag dat Anna had gemaakt, schoot ik zelfs een beetje vol! Zó mooi. En zo kloppend. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik ook inhoudelijk zo diep zou gaan. Maar dat was wel precies wat ik nodig had. Ik kan niet wachten om nog een keer samen te werken :))"

  Lieke Meertens
  Bliss Academy

  "Anna heeft mijn bedrijf naar een hoger
  niveau getild"

  "Mijn website/webshop is nog veel mooier geworden dan ik had durven dromen! Wat een fijne samenwerking met Studio Anna Bedaux. Door onze gesprekken en vragenlijsten heb ik mijn bedrijf, mijn kernwaarden en doelgroep beter leren kennen. Anna heeft zich in mijn bedrijf verdiept en aan de hand van mijn wensen een prachtige website, gebruiksvriendelijke webshop gemaakt en deze van prachtige fotografie en branding voorzien! Anna heeft mijn bedrijf naar een hoger niveau getild! Zo blij mee! "

  Maureen - Maureen Centen Jewelry

  Hoe verloopt het proces?

  Voor meer informatie over hoe het proces verloopt verwijs ik je graag naar de Branding & Webdesign. Klap de onderdelen open en lees meer over wat je allemaal erbij krijgt en wat er bij komt kijken.

  Kan ik in termijnen betalen?

  De pakketten worden gangbaar in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang en de resterende 50% vlak voor oplevering. Wil je toch graag in 3 of 4 delen? Geef gerust even aan, dit is op aanvraag mogelijk! Hier bereken ik geen extra kosten voor.

  Hoelang duurt het voor de nieuwe branding en/of website live kan?

  Het ontwerpen van jouw branding en/of tot de ontwikkeling van jouw op maat gemaakte website (+ uitbreiding) duurt ongeveer 12 weken. Dit hangt samen met wanneer jij de informatie & inhoud kunt aanleveren en de drukte van de betreffende periode. We maken samen een passende planning op basis van onze beschikbaarheid en jouw gewenste lanceerdatum.

  Ik ben helemaal voor een duurzame samenwerking dus ik vind het super om vaker samen te werken & op langere termijn (wanneer jij weer je volgende wilde idee wilt uitwerken, sta ik graag voor je klaar!)

  Is de Brand Foundation Academy veel werk? En is het verplicht?

  In het kort: maar een klein onderdeel is verplicht. Hier zal je 15 minten tot 1 uur mee bezig zijn.

  Het langere antwoord: Als je ook met de rest aan de slag gaat heb je het eerder over 2 dagdelen. Maar dat hangt helemaal af van welke elementen je eruit haalt of laat liggen.

  Ik heb de Brand Foundation Academy in het leven geroepen omdat bepaalde vragen die voorbij komen in het traject je langer de tijd voor nodig hebt (en in de sessie beperkt tijd is), maar daarnaast ook lastig kunnen zijn om te formuleren in je eentje.

  Zoals je missie en visie. Maar ook hoe je je positionering bepaald. Ik wil je hier graag verdieping in geven en de tools om nog meer tot een strategie te komen die passend is. Ik zou je zeker aanbevelen gebruik te maken van deze kennisbank.

  Dat gezegd hebbende, sommige ondernemers hebben hier misschien al een helderder beeld in en de antwoorden klaar liggen. In dat geval hoef je alleen de academy te gebruiken voor de project documenten zoals het intake formulier (15 minuten a 1 uur). Dit is het enige onderdeel wat echt verplicht is, omdat ik anders het werk voor de branding en webdesign niet kan uitvoeren. Al het andere is optioneel om je fundament nog meer te verstevigen. Hier krijg je een jaar lang toegang tot, inclusief alle updates tot dan.

  Is de Brand Foundation Academy los aan te schaffen?

  Voor nu is de Brand Foundation Academy nog alleen beschikbaar voor mensen die een branding traject en/of webdesign traject volgen. Later dit jaar zal het ook los beschikbaar worden voor ondernemers die nog niet toe zijn aan een hele rebranding maar wel hun fundament willen verstevigen!

  Wil je op de hoogte gehouden worden voor wanneer het beschikbaar is? Drop hier je email adres!

  Zijn er andere mogelijkheden buiten de pakketten om?

  Ik kan me helemaal voorstellen dat je graag nog andere wensen hebt voor je bedrijf. Bijvoorbeeld social media templates. Een e-book. Of eindelijk een eigen kaartendeck. You name it! Dit kunnen we zeker verzorgen.

  Maar ook buiten design om zoals: Branding fotografie. Teksten. Webonderhoud.

  Uiteraard kan ik hierin helemaal met je meedenken. Wanneer ik iets niet zelf aanbied duik ik in mijn netwerk voor je om opzoek te gaan naar een juiste match. Zoals met tekstschrijvers, webbouwers of VA's.

  Let’s connect

  PLAN EEN KENNISMAKING IN

  Ga naar de inhoud