Voorbereidende fase

Waar sta je voor, wie wil je aanspreken & waar droom je van? Voor het maken van een wervende & authentieke website ontvang je van mij werkboeken om jouw kernwaarden & doelgroep te gaan ontdekken. Maar ook jouw missie, visie & USP’s helder te formuleren. Indien je een website bij ons afneemt ontvang je ook alle informatie over de benodigdheden die ik graag van je ontvang. De inloggegevens van je domein & hosting bijvoorbeeld (en als je nu denkt ’Ho, wacht! Waar vind ik die?’ of ‘Wat was dat ook alweer?’, Geen paniek! Ik leg je het allemaal uit). Daarnaast bieden we je handvatten voor het ontwikkelen van wervende webteksten & blogs voor de vindbaarheid en het aanspreken van je doelgroep op een prikkelende wijze die bij je past.

Het werkboek geeft enorm waardevolle inzichten in jouw als ondernemer en waar je voor staat, ter voorbereiding van de sessie, waar samen overal dieper op induiken. We definiëren de kern van je brand, de verbinding met je doelgroep & vinden passende inspiratie. Wanneer je een website bij ons afneemt bespreken we ook zaken als: hoe schrijf je nou een goede tekst voor op een website? Wat zijn voor jouw de juiste (SEO)woorden bij jouw verhaal om goed gevonden te worden? Wat is nou eigenlijk belangrijk voor op de homepage? En hoe ziet jouw ideale website er straks uit?

Create the things you wish existed

Ontwikkelfase & lancering

Van moodboard naar logo & huisstijl Alles wat je in je hoofd zat is nu uitgesproken & heeft een naam gekregen; het zaadje is geplant. Met al deze mooie inzichten ga ik aan de slag; het creatieproces kan beginnen! De sfeer wordt gevormd door een moodboard. Een kleurenpalet & lettertype komt daaruit voort die de visuele identiteit gaat definiëren. Maar ook de ontwikkeling van het logo komt tot stand, van eerste schets tot jouw nieuwe beeldmerk. Andere creatieve toepassingen worden ook in deze fase ontworpen (zoals het visitekaartje). In 2 feedbackrondes om het ontwerp volledig op je wensen af te stemmen. Het fundament staat, yes! Je kunt jouw prachtige nieuwe merk gaan delen met de wereld!

Van webdesign naar lancering (optioneel) Tijdens het creatieproces kun jij aan de slag met de teksten en inhoud van de website. Je hebt na de sessie alle handvatten voor wervende teksten zodat je gerichter kunt gaan (her)schrijven. Zodra fase 1 is afgerond ontvang ik graag de inhoud van jouw nieuwe website en ga aan de slag met het ontwerp. Ik maak een ontwerpschets en zal na een akkoord beginnen met de bouw en vertaal het ontwerp naar een prachtige website. Alle besproken wensen worden geïmplementeerd. Tijdens dit hele proces houdt ik je op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen we bepaalde vragen uiteraard bespreken. Na een laatste ronde voor de puntjes op de i gaat de website live! Dat mag gevierd worden. Het zaadje wat eerder was gezaaid is is nu uitgegroeid tot een volwaardige plant. Tijd om die zon te pakken & te stralen. En de vruchten ervan te kunnen gaan plukken!

Na de lancering van je website Een website blijft in beweging. Net als dat jij als ondernemer & jouw bedrijf zich ontwikkeld groeit jouw website met je mee. Naast het feit dat dit goed is voor je vindbaarheid wil je natuurlijk graag zelf hiermee aan de slag kunnen wanneer je wijzigingen wilt doorvoeren of een blog wilt plaatsen. Door middel van een handleiding heb je altijd iets om op terug te vallen, maar je kunt natuurlijk ook gerust met mij contact zoeken. Na oplevering krijg je nog tot 2 maanden digitale WordPress ondersteuning bij vragen & aspecten waar je tegen aanloopt. Je krijgt alle handvatten voor eigen beheer, maar we kunnen nadien natuurlijk altijd nog bespreken wat fijn voor je is.

Branding & webdesign voor bewuste ondernemers

Bekijk tarieven

 

We bieden verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen, maar we maken gerust ook een offerte op maat!
Kies welk pakket bij je past of vraag een offerte aan en reserveer een plekje!